Alakformálás

LPG System és kezelés

Az LPG System – és kezelés – egyedülálló a testkezelés területén. Az LPG készülékben független motorizált hengerek találhatók, amelyek segítségével számos, különböző probléma hatékonyan oldható meg. Nézzük meg ezekután:

Hogyan működik az LPG készülék?

A készülék kezelőfeje hullám formában beszívja a bőrt majd elengedi azt. Két motorizált henger különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányba mozognak (Rol- in, Roll-out, Roll-up) a bőr állapotától függően. A keletkező vákuum enyhén megemeli a kezelt szövetet és a forgó hengerek finoman masszírozzák az adott testfelületet. A kezelés erőssége személyre szabható, így a kezelés nem fájdalmas, és Ön inkább egy jó emléket ébresztő kellemes masszázst érez a megterhelő kezelés helyett.

Ön a kezelés után bizonyítottan fittnek és energikusnak fogja magát érezni magát, ugyanis javul a sejtek vérellátása és fokozódik az anyagcsere.

Azért adunk minden vendégünknek speciális LPG kezelőruhát, mert exkluzív érzést biztosít a vendégnek, mivel minden vendégnek van a kúrája alatt egy saját ruhája.
A kezelés szempontjából azért jó, hogy vendégünk ruhát visel, mert ez megkönnyíti a kezelőfej manőverezését és így mélyebb lehet a stimuláció, a készülék mélyebb rétegben és sokkal hatékonyabban tud dolgozni.

Rádiófrekvencia

A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit kezelésben, a testformálásban, az öregedés ellen, a zsírbontásban és a bőrfeszesítésben. Az alkalmazott MultiPolar RF™ technológiának köszönhetően mind a bőrfeszesítő, mind pedig a cellulit csökkentő és zsírbontó hatás minden korábbi RF technikánál hatékonyabban érvényesül, mind a bőrfelszínen, mind pedig a mélyebb szöveti régiókban.

Multipolar RF™ technológia

A multipoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram több (3,5,6) elektróda között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt felületen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér-és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását.
A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, így feszesedik a bőr, a kezelt területen. A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható. A kezelés következtében kisimul és feszesedik a bőr, javul a keringés, fiatalosabbnak tűnik már az első kezelés után.

A multipoláris rádiófrekvenciás kezelés előnyei:

A kezelés pontosan oda fókuszál, ahova szükséges, ezáltal ugyanazon hatás eléréséhez sokkal kisebb energiát igényel, mint a korábbi RF technológiák. Az alkalmazott technológia finom algoritmusokat használ a kezelő elektródák vezérléséhez. Változtatja az áramot és a polaritást, és az ily módon elért változó energia fókuszál a különböző zsírrétegekre.

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share