A Szalonról

DreamContour Body Center Budapest

A fogyás nem álom többé!

A DreamContour szalon megalapításával az volt a célunk, hogy hatékony segítséget nyújtsunk a súlyproblémákkal küzdőknek.
A mai világban nagyon sok olyan ember van, aki már megpróbálkozott a diéta számos formájával valamint különböző kondícionáló tornákkal, de ezek sajnos számukra nem váltották be a hozzájuk – és a hatásmechnizmusukhoz – fűzött reményeket, emellett pedig még meglehetősen költségesnek is bizonyultak.

Ezért álmodtuk meg ezt a lehetőséget – a DreamContour Body Centert –  mindazok számára, akik műtéti beavatkozás nélkül szeretnének hatékonyan fogyni 100%-an természetes módon.

Minden kedves Vendégünket szeretettel várjuk, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésükre. Kollégáinkkal ezen oldalon találkozhat is, ha továbbgörget.

Kezelések:

Kérjük vegye figyelembe, hogy kezeléseink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges!

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

TOP szolgáltatásaink

LPG - zsírbontás 98%
LPG - karcsúsítás 90%
RF - karcsúsítás 85%
RF - feszísítés 95%
LPG - masszázs 89%

Munkatársaink

  • Nagyhajú Erika

    Nagyhajú Erika vagyok, kozmetikus/testkezelő. Tanulmányaimat a Haj-Tan Szakiskolában végeztem, ezután különböző tanfolyamokon vettem részt. A kozmetikus képesítés megszerzése után egy rövid ideig kizárólag gyantázással foglalkoztam, ez idő alatt sikerült elsajátítanom a (majdnem) fájdalommentes szőrtelenítést. Azonban úgy éreztem, hogy szeretnék a kozmetika más területein is hasonlóan magas színvonalú szolgáltatást nyújtani. Ezért olyan helyet kerestem, ahol a […]
  • Varga-Ferencz Ágnes

    Kozmetikus - Masszőz - Testkezelő
    A DreamContour vezetője vagyok. Azért álmodtam meg ezt a szalon, hogy sokak számára elérhető legyen a gépi testkezelés

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share