SPA kezelés

Krémes testtekercselés

Olyan vendégeknek ajánljuk, akiknek szükségük van arra, hogy testüket visszahidratálják, tápanyagban gazdag krémpakolásokkal, és hogy bőrük visszanyerje bársonyos tapintását és egészséges fényű legyen újra. Vagy olyanoknak akik bőrüket feszesíteni, rugalmasítani szeretnék, hiszen az évek során kötőszövetük elvesztette régi textúráját, de ez sem akadály! Fontos a test előkészítés, a pontos krémválasztás, és a test nyugalomba helyezése. Ez egy fajta rituálé, amihez az kell hogy a vendég már csak kikapcsolja telefonját, és átadja magát a kényeztetésnek!


Mély meleg terápia

Szükségünk van arra, hogy testünket nyugalomba helyezésével tudjuk méregteleníteni, nyirok és vérkeringésünk felpezsdíteni, és hogy a meleg hatására az izzadásunk fokozódjon. A kezelés előtt előkészítjük a testet, majd egy speciális krém segítségével a pezsdítő hatást erőteljesebbé tudjuk tenni, és végül a testet beburkoljuk, és nyugalomba tesszük! A mély meleg terápia fontos része a natúr testkezeléseinknek, hiszen a méreganyagok “szabadon” tudnak távozni belőlünk.


Nyirokmasszázs / hullámmasszázs

Az emberek még ha nem is tudják, de a testükben sok méreganyag, ödéma vagy a vizenyősség alakul/alakulhat ki. Ezek nagyon nehezen tudnak ürülni belőlünk. Sokan nem is tudják hogy egy erős fáradtságérzet, ödémás boka vagy lábszár, a hideg láb, vagy a “mindjárt leszakad a lábam!” (a rossz keringés) mind mind ettől lehet. Akikben igaz felismerés megtörtént, azoknak hozzákezdeni azért nehéz mert hogy hogyan is csinálják, persze természetes eszközökkel. Ezért vagyunk mi, hogy segítséget nyújtsunk, és hogy egy pici útmutatást adjunk vendégeinknek.

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share