Rádiófrekvencia arckezelések

A rádiófrekvenciás arckezelés

 

A rádió frekvenciás kezelés leginkább 25-30 éves kor felett szoktuk ajánlani, ugyanis a fiataloknál gyakran a dehidratáltság a vitalizálás hiányát véljük felfedezni, az érettebb korúaknál a rugalmasság és a feszes bőr elvesztése szokta a legnagyobb problémát okozni. A kezelésnél mindig a bőrtípust kell megállapítani és annak megfelelő hatóanyagokat szoktuk kiválasztani. A RF energiája, létrehoz egy hőhatást, amikor egy magas frekvenciájú elektromos áram átáramlik a megcélzott bőrbe és összetalálkozik a magas váltakozó áramú ellenállással rendelkező szövetekkel. A melegítő hatás a bőrben kollagén és az elasztikus rost regenerálódást vagy serkentő hatását eredményezi. Így lesz bőrünk hidratált ,rugalmas, és feszes!

A rádiófrekvencia, mint fájdalommentes test-kezelési eszköz, igen sok területen alkalmazható hatékonyan: feszesítés, testkontúr javítás, cellulit kezelés, zsírbontás (erről előző oldalunkon olvashat többet: Rádiófrekvencia Kezelések).
A fejlett technológiának köszönhetően alkalmazása akár az arcon is lehetséges, amely során a ráncok eltüntethetők, és többek között visszaadható az arc vitalitása is.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a Rádiófrekvencia arckezeléssel (illetve bármilyen, a test-kezeléssel vagy hatékony, fájdalommentes fogyási módszerrel) kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésére elérhetőségi pontjainkon.

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share