LPG Kezelések

Az LPG System – és kezelés – egyedülálló a testkezelés területén. Az LPG készülékben független motorizált hengerek találhatók, amelyek segítségével számos, különböző probléma hatékonyan oldható meg.

Hogyan működik az LPG készülék?

A készülék kezelőfeje hullám formában beszívja a bőrt majd elengedi azt. Két motorizált henger különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányba mozognak (Rol- in, Roll-out, Roll-up) a bőr állapotától függően. A keletkező vákuum enyhén megemeli a kezelt szövetet és a forgó hengerek finoman masszírozzák az adott testfelületet. A kezelés erőssége személyre szabható, így a kezelés nem fájdalmas, és Ön inkább egy jó emléket ébresztő kellemes masszázst érez a megterhelő kezelés helyett.

Ön a kezelés után bizonyítottan fittnek és energikusnak fogja magát érezni magát, ugyanis javul a sejtek vérellátása és fokozódik az anyagcsere.

Azért adunk minden vendégünknek speciális LPG kezelőruhát, mert exkluzív érzést biztosít a vendégnek, mivel minden vendégnek van a kúrája alatt egy saját ruhája.
A kezelés szempontjából azért jó, hogy vendégünk ruhát visel, mert ez megkönnyíti a kezelőfej manőverezését és így mélyebb lehet a stimuláció, a készülék mélyebb rétegben és sokkal hatékonyabban tud dolgozni.

              

              

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share