LPG arckezelések

Mi az LPG arckezelés lényege?

LPG Arc Kezelések - DreamContour Body Center, BudapestAz LPG arckezelés lényege, hogy kisméretű kezelőfejek segítségével az arc minden területét kezeli. Ennek megfelelően az LPG arckezelés során használt technológia képes az arcon a szöveteket minden irányban megmozgatni, helyreállítani az elváltozásokat, fokozni a bőr tónusát, feszességét.
A kezelő készülék mérete – ahogyan azt már említettük -, eltér a hagyományos LPG testkezelésnél alkalmazottaknál. Abban viszont nincsen eltérés, hogy a kezelés éppúgy fájdalommentes. Nézzük meg ezek után, hogyan is működik.

Az LPG arckezelést általában 30-35 éves kortól szoktuk ajánlani. Ez a kezelés a kozmetikai technikában rendkívül egyedülálló, hiszen természetes körülmények között az arcbőrt a fiatalításra “kényszeríti”. Ezt a technikát franciák fedezték fel, és arra akarták felhívni az emberek figyelmét hogy a titok nyitja a kötőszövetben rejlik, hiszen sejtektől a kollagén rostig, izom,- és kötőszövetek kapcsolják össze testünk különböző elemeit. Azaz ha erre speciálisan hatunk akkor egy erőteljes bőrfeszesítés és bőr fiatalítást tudunk elérni egy kúra során, illetve a fenntartó kezelések alkalmával.( Fenntartó kezelés havi szinten kell elvégezni, hiszen a folyamatot nem szabad leállítani, ugyanis testünk folyamatosan öregszik, csak nem mindegy hogy milyen ütemben). Az LPG arckezelésnél a kozmetikus több speciális fejből választja ki a megfelelőt, ami során egyedi technikával tudja a bőrt a fiatalításra, rugalmasításra kényszeríteni. Mi szeretjük a természetességet, mi inkább kihagyjuk a plasztikai sebészetet a szikét, a drasztikus dolgokat! Fájdalommentes, természetes módon hat a bőrre, és az eredménye garantált! Ha ránc vagy petyhüdt bőr akkor inkább a LPG!

Az LPG arckezelés hatásmechanizmusa

A kezelés során kis intenzitású vákummasszázst alkalmazunk, amelynek hatására javul az arc vérkeringése. A hatékonyabb vérkeringés – élettanilag: oxigéndús vér, a sejtek számára jobb tápanyagellátás – miatt az arcbőr színe és felszíne szebbé és simábbá változik.
A kezelés során különböző méretű kezelőfejeket alkalmazunk, így célzottan kezelhető az orca, a szemkörnyék, a toka, az áll, sőt, adott esetben a dekoltázs is.

De vajon miért is lehet szükség arcunk kezelésére?

Az ok egyszerűen visszavezethető a természetes öregedés folyamatához. Sajnos, az idő múlásával a bőr veszít feszességéből, rugalmasságából, tekintve hogy kevesebb kollagén és elasztin termelődik, ami a hatékony sejtmegújulást segítené. Az általunk alkalmazott LPG arckezelés serkenti a kollagén és elasztin termelést és a nyirokkeringést, ami jótékony hatással van bőrünkre.

Milyen hatás tapasztalható az arcon az LPG arckezelés után?

A hatás a kezelés után szinte azonnal tapasztalható (átlagos ideje 30 perc), de igazán kúraszerűen alkalmazva hatásos.

A kezelés jótékony hatásai a következők:

  • a kollagén és elasztin termelődés visszaállása egy egészségesebb szintre
  • a foltos, kipirosodott bőr halványítása
  • a látható (és nem látható ráncok) mélységének csökkenése
  • arcfeszítés, azaz az arckontúr javítása
  • egységes bőrfelület képződése irritált, vagy gyulladt bőr esetén
  • fogyókúra után a bőr rugalmasságának fokozódása
  • a bőr rugalmasságának helyreállítása, azaz bársonyos, ragyogó, feszes bőr változó korban is, beleértve a bőr petyhüdségének enyhítését is (pl. dekoltázs esetén).

Ha bármilyen kérdése merülne fel az LPG arckezeléssel (illetve bármilyen, a test-kezeléssel vagy hatékony, fájdalommentes fogyási módszerrel) kapcsolatban, állunk szíves rendelkezésére elérhetőségi pontjainkon.

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share