Kiegészítő szolgáltatások

Arcmasszás:

A bőrtípusnak megfelelő krémet használunk az arc masszázsához. Hiszen ezzel az eljárással serkenteni tudjuk a keringést, fokozni tudjuk a vérbőséget. Ennek segítségével kötőszövetünket erősítjük, és egy erőteljes lifting hatást tudunk elérni. A bőr rugalmasságának megtartása érdekében érdemes 2-3 hetente masszíroztatni arcunkat nyakunkat dekoltázsunkat. E hatására sokkal jobb lesz az esetleges hatóanyag felszívódás is. Nyugtatni tudjuk közérzetünket és pihentetni tudjuk testünket lelkünket.


Smink

Mindig az alkalomhoz illő sminket tudunk varázsolni vendégeinknek. Akár egy hétköznapi, alkalmi vagy menyasszonyi smink nem jelent akadályt, ámde részletek megbeszéléséért, mindig személyesen keresse fel kollégánkat!


Szemöldök / szempilla festés

Ezzel is haladunk a korral, hiszen modern festékeket használjuk kozmetikákban. Nagyon sok festék szín található meg palettánkban. Mindig felmérjük hogy milyen szín- típusjellemzői vannak vendégünknek és az alapján döntünk. Ha festékérzékenység esetleges allergia előfordult vagy félő hogy előfordulhat, akkor a festést sajnos nem tudjuk vállalni!


Szemöldök szedés / formázás

2017-ben a szemöldök divat a természetesség! Ezzel kapcsolatban vagy a divatnak megfelelően tájékoztatjuk vendégeinket, és az alapján készítjük el szemöldöküket.


Bajusz gyantázás/szőkítés

abban az esetben érdemes, hogyha eléggé erőteljes vagy dús a szőrzet. Ha ici-pici baba szőrünk van, vagy kicsit szürkés aprócska szőr található meg a bajusz portálon,akkor inkább érdemes szőkíteni!


Bőrcsiszolási eljárások

Mikrodermabrázió, ami egy mechanikai bőrpeeling. Ennek segítségével az elhalt hámsejteket letudjuk csiszolni (amit a gép be is vákuumoz) a bőr felszínéről. Vérbőséget okoz és a vákuum miatt kötőszövetre kedvezően hat.

Ajánlani tudjuk:

– Problémás bőrre kezelésére (arcra, dekoltázsra, hátra is).

– Bőrfrissítés miatt eléggé közkedvelt szalonunkban.

– El tudja tüntetni a felesleges hámot, ami miatt fellélegzik a bőr és jobb lesz annak az esetleges hatóanyag felszívódó képessége.

– Rugalmasítani tudja a bőrt, és az apróbb ráncokat képes eltüntetni.

– Halványítani tudja a pigmentfoltokat (májfoltokat).


Hidroabrázió

Vizes alapú bőrpeelingezési eljárás. A gép és a vizes bőrfelület között kialakult feszültség hatására az elszarusodott hámot képes lepattintani. Ez egy finomabb kíméletesebb eljárás, így nyáron illetve az érzékeny bőrűeknél lehet alkalmazni mindenféle irritáció nélkül.

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share