Kezelések

 

Hiába! A szépség és a szépészet a napi részünkké vált. Hiszen fontos hogy rendben legyen bőrünk testünk. Ez a küllemünk ezzel jelzünk a külvilág felé hogy milyenek is vagyunk. Ezért alakultunk Mi, hogy ebben segítsünk nőknek, gyerekeknek, férfiaknak. A termékek, amit használunk kezelések során, magas minőségű, rendkívül hatékonyak! Eljárásaink a mai kornak megfelelőek, hiszen a korral haladni kell! A kozmetikai technika folyamatosan fejlődik, nekünk meg benne kell lenni ebben a lendületben! Kozmetikusaink megfelelően képzettek, folyamatosan fejlődnek, fejlesztik magukat. Úgy gondolom hogy a kikapcsolódás a relaxálás, gyógyító, szépítő kezeléseink mindenkinek jár, hiszen mindenkire ráfér ebben a rohanó életben. Ha szeretne kiszakadni ebből a világból akkor jó helyen jár! Mi segítünk ebben!

 

Vitalizáló/ hidratáló kezelés

Olyan vendégeknek ajánljuk akiknek szükségük van arra hogy a stressz, vagy a rohanó élet miatt elhanyagolt bőrüket vissza vitalizáljuk, feltöltsük tiszta, magas hatóanyagú szérumokkal, kényeztessük arcukat krémekkel masszázzsal, és persze egy halk zenével. Hiszen ez nem csak a testnek tesz jót hanem a léleknek is.


De-Age & Re-Lift/ Lifting kezelés

Az érett bőrűeknek ajánljuk, hiszen az idő múlásával a bőrben lévő kollagén és az elasztikus rostok termelődése lelassulhat, rosszabb esetben meg is állhat… Kezeléseinkkel ezeket élénkítjük felpezsdítjük hogy újra aktívan tudjanak működni. Minden esetben van gépi eljárás is de emellett gazdag hatóanyagtartalmú krémekhez nyúlunk, illetve különböző feszesítő maszkokat használunk, majd egy mély tápláló masszázst végzünk. Nem csak az arcot töltjük fel hanem az ember lelkét is! Az érett bőrnek szüksége van a folyamatos ápolásra, törődésre. Ezért nem elég ha havi szinten történik egy kezelés, hanem a joker az ha otthon a KOZMETIKUS ÁLTAL AJÁNLOTT KRÉMET HASZNÁL a vendég, hiszen azokban sokkal magasabb hatóanyag tartalom van mint a boltok polcain lévőkben.


Tinikezelés

A mai tinédzsereknél a rengeteg szintetikus étel fogyasztása miatt és az egyre erőteljesebb hormonváltozás miatt eléggé gyakori a problémás, gyulladt, érzékeny bőr. Nagyon nagyon fontos hogy már ebben a korban megismerkedjenek a kozmetika fogalmával, hiszen az a legegészségesebb ha az akne (pattanás) és a comedók ( mitesszerek) ki vannak “szedve” a bőrből. Ha nincsen megfelelő módon kitisztítva, akkor ezek összegyulladhatnak és óriás gyulladásokat képezhetnek, és így a kötőszövet roncsolódás állhat fent. Hegképződés maradandó lehet az arcon. Illetve ha a comedók nincsenek időben kiszedve akkor kitágíthatják a pólusaikat és lyukacsos lehet később bőrük.

A gyermek tájékoztatása, vagy figyelem felhívása leginkább a szülőkön vagy hozzátartozók feladata!


Expressz kezelés

Az úgynevezett expressz kezelést azért találtuk ki, mert általában mindenki siet. Valakinek csak egy pici ebéd szünete van, vagy rohanni kell a gyerekért…stb. Ez egy extra gyors kezelés fajtánk, amivel lehet hogy gyorsan de annál hatékonyabban tudjuk a kívánt eredményt elérni! Ez mindössze 30 percet vesz igénybe és a tartalma válaszható/ illetve kérhető is. Ez azt jelenti hogy 2 db kozmetikai kezelésfajtát tartalmaz. 

Ennek a kérhető kombinációi:

* Csiszolás + masszázs / ultrahang / paraffinos kézápolás / krém- algamaszk

* Masszázs + ultrahang / paraffinos kézápolás / krém- algamaszk / csiszolás

* Ultrahang + paraffinos kézápolás / krém- algamaszk / csiszolás / masszázs

* Krém- algamaszk +  ultrahang / paraffinos kézápolás / csiszolás / masszázs

Térkép

cimsor

Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig
08:00 - 20:00

Szombat
Igény szerint

%d bloggers like this:

Social Share